Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 24.02.2017р. №7/14/19 «Про взаємовідносини з об’єднаними територіальними громадами (іншими органами місцевого самоврядування) у сфері надання послуг»

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», та враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань бюджету та фінансів, з гуманітарних питань, міська рада ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни в рішення міської ради від 24.02.2017р. №7/14/19 «Про взаємовідносини з об’єднаними територіальними громадами (іншими органами місцевого самоврядування) у сфері надання послуг» виклавши  пункт 6 рішення в новій редакції: «Встановити, що дія п.4 даного рішення не розповсюджується на випадки безпосередньої загрози життю пацієнта та хворих, які направляються у спеціалізовані відділення міських лікувальних закладів, а також на дітей - інвалідів, дітей – сиріт, дітей, які позбавлені батьківського піклування, дітей (учнів), які представляють інтереси міста в конкурсах та змаганнях, а також на дітей, які не зареєстровані у м. Тернополі та відвідують заклади дошкільної і позашкільної освіти міста за умови, що їхні батьки або один із них:

-працює в комунальних установах, організаціях та підприємствах Тернопільської міської ради та підприємствах, які обслуговують житловий фонд міста;

- приватний підприємець, власник приватного підприємства, господарського товариства, які сплачують податки до бюджету міста Тернополя;

- учасник АТО;

-працює у вищих навчальних закладах, які розміщені на території м.Тернополя;

- працює у правоохоронних органах, судах, підрозділах Державної

служби України з надзвичайних ситуацій, з’єднаннях,   військових частинах  і  підрозділах  Збройних  Сил України;

- працює в Тернопільській обласній державній адміністрації;

- зареєстрований та проживає у м.Тернополі».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань бюджету та фінансів, з гуманітарних питань.