Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1339га для обслуговування викупленої будівлі котельні за адресою вул.Бродівська, _ гр.Помірному О.Б.

 

Розглянувши звернення гр.Помірного Олега Богдановича, керуючись ст.12,123,125,126,186-1 Земельного кодексу України, Законами України «Про землеустрій», «Про оренду землі», «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада
ВИРІШИЛА:
1.Затвердити гр.Помірному Олегу Богдановичу (рнокпп ) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1339га в оренду терміном на п’ять років, для обслуговування викупленої будівлі котельні за адресою вул.Бродівська,_.
2.Припинити підприємству Укооспілки «Тернопільський експериментально-механічний завод» (код єдрпоу ) право користування частиною земельної ділянки площею 0,1339га для обслуговування адміністративно-виробничих приміщень за адресою вул.Бродівська, .
3. Надати гр.Помірному Олегу Богдановичу (рнокпп _) земельну ділянку загальною площею 0,1339га площею 0,1339га (кад. Номер 6110100000:03:001:0218), в оренду терміном на п’ять років для обслуговування викупленої будівлі котельні за адресою вул.Бродівська, _
4. Віднести земельну ділянку, вказану в п.3 даного рішення, до земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.
5. Зобов’язати гр.Помірного Олега Богдановича в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права користування земельною ділянкою відповідно до чинного законодавства.