Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,1434га за адресою вул. Д.Лук’яновича,_ гр. Іванову В.В. та Кобернику В.Г.

 

Розглянувши звернення гр. Іванова Віталія Васильовича та Коберника Валерія Григоровича, керуючись ст.12, 79-1, 122, 123,124 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада
ВИРІШИЛА:
1.Дати дозвіл гр. Іванову Віталію Васильовичу (рнокпп ) та Кобернику Валерію Григоровичу (рнокпп ) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років площею до 0,1434га для обслуговування частини нежитлової будівлі виробничого корпусу №2 під літ. «Ц» за адресою вул. Д.Лук’яновича,_.
2.Зобовязати гр. Іванова Віталія Васильовича та Коберника Валерія Григоровича в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.2 даного рішення.