Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання дозволу на списання майна комунальної власності

 

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, положенням «Про порядок списання основних засобів, що є комунальною власністю міста Тернополя”, затвердженим розпорядженням міського голови від 17.06.2011р. № 303, враховуючи висновок комісії, затвердженої розпорядженням міського голови «Про створення комісії по обстеженню житлової будівлі по вул. Липова,25а» та висновок постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада
ВИРІШИЛА:
1.Дати дозвіл управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна на списання житлової будівлі комунальної власності за адресою м. Тернопіль, вул. Липова,25а.
2. Списання майна, зазначеного в п.1 рішення, провести згідно положення «Про порядок списання основних засобів, що є комунальною власністю міста Тернополя” та чинного законодавства.
3.Комунальному підприємству фірма «Тернопільбудінвестзамовник» здійснити процедуру розбирання та демонтажу майна згідно з п.1 рішення.
4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.