Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,2059га за адресою вул. Вербицького,_ гр. Равлів М.І.

 

Розглянувши звернення гр. Равлів Мирослава Ігоровича, керуючись ст.12, 79-1, 122, 123,124 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада
ВИРІШИЛА:
1.Дати дозвіл гр. Равлів Мирославу Ігоровичу (рнокпп ____) на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років площею до 0,2059га для обслуговування викуплених приміщень та будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення за адресою вул. Вербицького,_ .
2.Зобовязати гр. Равлів Мирослава Ігоровича в шестимісячний термін подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, зазначеної в п.1 даного рішення.