Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про розгляд звернення ТОВ «ФК» «Система»

 

Розглянувши звернення ТОВ «ФК» «Система», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та враховуючи рішення постійних комісій міської ради з гуманітарних питань, з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада
Вирішила:
1.Надати в безоплатне користування (позичку) майно комунальної власності ТОВ «ФК» «Система» (ЄДРПОУ:) терміном по 31.12.2020р, для розміщення платіжних терміналів, згідно з додатком (додається).
2.Комунальному некомерційному підприємству «Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня» та управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна укласти договори позички з юридичною особою, вказаною в п.1 даного рішення.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з гуманітарних питань, з питань економіки,промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.