Підприємництво та інвестиції
Міський голова м. Тернополя
Надал Сергій Віталійович

Приймальня

Графік прийому громадян

Фотоінформація
Перша сесія Тернопільської міської ради сьомого скликання
Управління освіти і науки (архів):
Інформація управління освіти і науки
23 січня 2015;  автор: admin

Звіт про результати проведення процедур відкритих і двоступеневих торгів та попередньої кваліфікації. Найменування предмета закупівлі: ДК 016:2010 код 10.61.2 Борошно зернових і овочевих культур, їхні суміші (борошно пшеничне)

Звіт про результати проведення процедур відкритих і двоступеневих торгів та попередньої кваліфікації. Найменування предмета закупівлі: ДК 016:2010 код 10.61.3 Крупи, крупка, гранули та інші продукти з зерна зернових культур (пшеничні, манні, гречані, ячмінні, перлові, кукурудзяні, пшоняні, рисові, пластівці вівсяні)

Звіт про результати проведення процедур відкритих і двоступеневих торгів та попередньої кваліфікації. Найменування предмета закупівлі: ДК 016:2010 код 10.21.1 М’ясо свійської птиці, свіже чи охолоджене (тушки курей охолоджені)

Звіт про результати проведення процедур відкритих і двоступеневих торгів та попередньої кваліфікації. Найменування предмета закупівлі: ДК 016:2010 код 10.51.3 Масло вершкове та молочні пасти (Масло вершкове)

Звіт про результати проведення процедур відкритих і двоступеневих торгів та попередньої кваліфікації. Найменування предмета закупівлі: ДК 016:2010 код 10.51.5 Продукти молочні, інші (сметана, кефір, молоко згущене)

Звіт про результати проведення процедур відкритих і двоступеневих торгів та попередньої кваліфікації. Найменування предмета закупівлі: ДК 016:2010 код 10.41.5 Олії рафіновані (олія соняшникова, рафінована)

Звіт про результати проведення процедур відкритих і двоступеневих торгів та попередньої кваліфікації. Найменування предмета закупівлі: ДК 016:2010 код 10.11.2 Субпродукти харчові великої рогатої худоби, свиней, овець, кіз, коней та інших тварин родини конячих, свіжі чи охолоджені (печінка яловича)

Звіт про результати проведення процедур відкритих і двоступеневих торгів та попередньої кваліфікації. Найменування предмета закупівлі: ДК 016:2010 код 10.71.1 Вироби хлібобулочні, кондитерські та кулінарні, борошняні, нетривалого зберігання (хліб пшеничний білий; житньо-пшеничний; батон)

Звіт про результати проведення процедур відкритих і двоступеневих торгів та попередньої кваліфікації. Найменування предмета закупівлі: ДК 016:2010 код 01.47.2 Яйця у шкаралупі, свіжі (яйця курячі)