Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

30.05.18 №115

30.05.2018р.                                                                                                                    № 115

 

 

Про проведення в м. Тернополі Міжнародної конференції

«Реставрація та реконструкція в археології»

 

У зв’язку з проведенням Міжнародної конференції «Реставрація та реконструкція в археології», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»

1.Провести в м. Тернополі з 05 червня по 07 червня 2018 року Міжнародну конференцію «Реставрація та реконструкція в археології».

2.Управлінню у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту забезпечити приміщенням Тернопільського Замку для проведення Міжнародної конференції.

3.Управлінню матеріального забезпечення та інформаційних технологій забезпечити транспортні перевезення учасників Міжнародної конференції.

4.Управлінню стратегічного розвитку міста забезпечити оплату проживання іноземних делегацій Міжнародної конференції.

5.Управлінню культури і мистецтв забезпечити оплату рекламних матеріалів для організації та проведення Міжнародної конференції.

6.Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Бицюру Л.О.

 

 

Міський голова                                                                                                        С.В.Надал