Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

22.05.18 №108

22.05.2018р.                                                                                                       № 108

 

 

Про створення конкурсної комісії

 

Відповідно до рішення міської ради від 20.04.2018р. №7/24/29 «Про затвердження Порядку проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад керівників та працівників інклюзивно-ресурсних центрів», з метою відбору кандидатів на зайняття посад керівників інклюзивно-ресурсних центрів:

1.Утворити конкурсну комісію Тернопільської міської ради з відбору кандидатів на зайняття вакантних посад керівників інклюзивно-ресурсних центрів (далі – конкурсна комісія) у складі:

Бицюра Л.О. – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голова комісії;

Похиляк О.П. – начальник управління освіти і науки, заступник голови комісії;

Литвинюк Г.І. – директор Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу, секретар комісії.

Члени комісії:

Місько В.В. – голова постійної комісії міської ради з гуманітарних питань;

Пельвецька О.П. – заступник начальника управління освіти і науки з фінансових питань;

Сум І.М. – заступник начальника управління освіти і науки, начальник відділу дошкільної, середньої, позашкільної освіти;

Турецька Н.І.- депутат міської ради;

Шинкарук С.Ф. – головний спеціаліст відділу кадрового забезпечення. 

2.Конкурсній комісії у своїй роботі керуватися Порядком проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад керівників та працівників інклюзивно-ресурсних центрів, затвердженим рішенням міської ради від 20.04.2018р. №7/24/29.

3.Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Л.О.Бицюру.

 

 

Міський голова                                                                                                       С.В.Надал