Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

22.05.18 №106

22.05.2018р.                                                                                                                № 106

 

 

Про підготовку та відзначення

в місті Тернополі Дня Героїв

 

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні” з метою встановлення історичної справедливості, висвітлення правдивої історії українського визвольного руху ХХ століття, відновлення національної пам'яті щодо учасників національно-визвольного руху

1.Провести в місті Тернополі з нагоди дня пам'яті всіх українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України, 23травня 2018 року святкові заходи з нагоди Дня Героїв.

2.Управлінню житлово - комунального господарства, благоустрою та екології:

- встановити синьо – жовті та червоно – чорні прапори вздовж маршруту проходження колони та прапори по вул. Сагайдачного і Листопадової;

- провести роботу із забезпечення благоустрою, упорядження об’єктів культурної спадщини, пам’ятників, пам’ятних знаків та місць поховань видатних діячів українського державотворення, борців за незалежність України.

3.Управлінню освіти і науки, управлінню культури і мистецтв провести в загальноосвітніх навчальних та культурно - мистецьких закладах міста заходи просвітницького та виховного змісту в тому числі уроки національної звитяги, тематичні виставки та спілкування.

4.Управлінню освіти і науки, управлінню у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту, управлінню культури і мистецтв організувати участь команд загальноосвітніх навчальних закладів №2,5,6,18,16,21,22,23,24, Галицькому коледжу у військово – історичній квестовій грі «Ігри патріотів» в парку «Національного відродження» о 13.00 год.

5.Управлінню культури і мистецтв, управління організаційно-виконавчої роботи, керівникам структурних підрозділів міської ради:

- організувати урочисту ходу у вишиванках за участю представників органів місцевого самоврядування, депутатів всіх рівнів, громадських організацій, учнів загальноосвітніх навчальних закладів, учнів професійно – технічних училищ та студентської молоді за маршрутом: бульвар Данила Галицького – проспект Степана Бандери – вул. Руська - Театральний майдан 23 травня 2018 року з 18.00 години.

- організувати покладання квітів до пам’ятників та пам’ятних знаків Героям України та борцям за її Незалежність 23 травня 2018 року о 19.00 год.

6.Управлінню культури і мистецтв забезпечити супровід колони муніципальним духовим оркестром «Оркестра Волі» та організувати на Театральному майдані концертну програму за участю українського музичного гурту «ТаRuta».

7.Управлінню соціальної політики залучити до проведення заходів учасників і родин Героїв Небесної Сотні та родин і учасників бойових дій АТО.

8.Тернопільському відділу поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області вжити додаткових заходів із забезпечення громадського порядку та безпеки громадян під час проведення масових заходів.

9.Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Л.О. Бицюру.

 

 

Міський голова                                                                                                     С.В. Надал