Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

03.04.18 №76

03.04.2018р.                                                                                                       № 76

 

 

Про призупинення подачі

теплоносія для опалення в м. Тернопіль

 

Відповідно до вимог Законів України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про житлово - комунальні послуги”, постанови Кабінету Міністрів України від 21.07.2005р. № 630 “Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної води і водовідведення”, зважаючи на зростання температури зовнішнього повітря, з метою забезпечення ефективного використання енергоносіїв :

1.Комунальному підприємству теплових мереж “Тернопільміськтеплокомуненерго” Тернопільської міської ради :

- 4 квітня 2018 року о 12 год. 00 хв. призупинити подачу теплоносія для опалення всім споживачам, крім лікарень;

- проводити щоденний моніторинг температури зовнішнього повітря для відновлення опалення споживачам відносно до температурного графіка подачі теплоносія;

- опалення закладів освіти, охорони здоров'я, крім лікарень та культури здійснювати за технічної можливості на підставі звернень керівників закладів.

2.Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації Тернопільської міської ради забезпечити оприлюднення даного розпорядження у засобах масової інформації.

 

 

Міський голова                                                                                                 С.В.Надал