Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

15.02.18 №32

15.02.2018р.                                                                                                      № 32

 

 

Про увічнення пам’яті

Героїв Небесної Сотні

та вшанування подвигу

учасників Революції Гідності

 

На виконання Указу Президента України від 11 лютого 2015 р. №69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції Гідності (листопад 2013 року - лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України:

1.Затвердити заходи щодо увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні та вшанування подвигу учасників Революції Гідності (додаються).

2.Комунальним підприємствам, установам, організаціям, закладам забезпечити виконання рішення сесії міської ради від 02.02.2018 року та вивісити на будівлях 20.02.2018 р. червоно – чорні стяги поруч з Державним Прапором України.

3.Тернопільському відділу поліції ГУНП, управлінню муніципальної поліції м. Тернополя забезпечити охорону громадського порядку під час проведення заходів на Микулинецькому кладовищі та Площі Героїв Євромайдану.

4.Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Л.О.Бицюру.

 

 

Міський голова                                                                                            С.В. Надал