Муніципальна поліція спіймала браконьєрів зі сітками на Тернопільському ставі

Зранку, 18 вересня, в управління муніципальної поліції Тернопільської міської ради надійшло звернення від любителів-риболовів про те, що на Тернопільському ставі двоє осіб виловлюють рибу незаконним способом.

Невідомих осіб спіймано на гарячому під час вилову риби забороненим знаряддям. Також інспекторами муніципальної поліції виявлено підозрілий згорток паперу з речовиною зеленого кольору, схожою на наркотичну. Поведінка порушників теж була агресивною та підозрілою. Про даний факт повідомлено Управління патрульної поліції в Тернопільський області.

Після приїзду правоохоронців проведено поверхневий огляд та слідчо-оперативною групою вилучено підозрілі предмети для проведення слідчих дій.

Інспекторами управління муніципальної поліції на порушників оформлено адміністративні протоколи за ст. 77-1 КУпАП (спалення сухих рослинних решток на території природньо-заповідного фонду), ст. 85 ч.4 (грубе порушення Правил рибальства із застосуванням сітко-снастевих матеріалів), 152 КУпАП (порушення п.2.5 Правил благоустрою м. Тернополя – засмічення території міста побутовими відходами). Правову оцінку стосовно факту виявлення речовин та факту непокори працівникам поліції нададуть правоохоронні органи.