Сергій Надал відзначив кращих тернопільських рятівників з нагоди професійного свята

З нагоди відзначення Дня українського рятівника та вшанування ікони Божої Матері «Неопалима купина», що є святинею для людей, які приборкують вогонь, на тернопільському Театральному майдані відбулися урочистості за участі міського голови Сергія Надала, працівників аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, цивільного захисту, спеціальних підрозділів, представників влади та громадськості.

Сергій Надал привітав тернопільських рятівників, відзначив кращих працівників Державної служби надзвичайних ситуацій України в Тернопільській області та вручив їм нагородні знаки і цінні подарунки.

«Сьогодні своє професійне свято відзначають представники мужніх професій, сильні духом люди, які з честю забезпечують надійний захист національного багатства, життя людей від вогню та стихії, цілодобово підтримують постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом, - наголошує Сергій Надал. - Працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій гідно виконували і виконують свій обов’язок у зоні бойових дій. Шана Вам за це та вічна пам'ять загиблим Героям. Дякуємо Вам за відчуття безпеки та спокою, яке має простий українець завдяки Вашій постійній роботі».

Міський голова побажав тернопільським рятівникам міцного здоров'я, наснаги, терпіння та Божої опіки у їхній нелегкій праці.