У центрі Тернополя провели демонтаж незаконно встановлених рекламних засобів

6 вересня постійно діючою робочою групою з організації проведення демонтажів тимчасових споруд, які влаштовані на земельних ділянках комунальної власності без документів, що посвідчують право користування землею спільно з управлінням муніципальної поліції, демонтовано рекламні засоби, а саме: вивіску «Кредит Маркет» з вул. Руська, 25, два щити «Обмін валют» з будівлі на вул. Руська, 34, щит «Золото» з будівлі на вул. Руська, 28, щит «Алі-Баба» з будівлі по вул. Руська, 28 та банер «Хінкальня» з будівлі на вул. Руська, 23 в м. Тернополі.

Демонтаж проведено на виконання рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 23.05.2018 року № 393 «Про скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами та демонтаж рекламних засобів» та рішення від 13.06.2018 року № 471 «Про усунення порушень у сфері містобудування».

Зазначені демонтовані об’єкти знаходиться на території ПП «Східний масив», за адресою вул. Лесі Українки, 5а.

Для повернення демонтованого рекламного засобу власникам  необхідно звернутись в ПП «Східний масив» (просп. Степана Бандери, 94) з питання відшкодування коштів, затрачених на проведення робіт з демонтажу, перевезення та зберігання. При собі мати документи, що посвідчують право власності на демонтовані об’єкти.