На День міста Сергій Надал вручив нагороди Почесним громадян міста Тернополя та відзнаки Тернопільської міської ради

Під час урочистостей з нагоди відзначення Дня міста та Успення Пресвятої Богородиці, що відбулися 28 серпня на Співочому полі, очільник Тернополя Сергій Надал вручив нагороду «Почесного громадянина міста Тернополя» заступнику директора з навчально-тренувальної роботи комунального закладу «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа «Екстрім» Володимиру Ліщуку, родині науковця і депутата міської ради першого демократичного скликання Ярослава Гап’юка та родинам 3-ох полеглих бійців, яким також присвоєно звання «Почесний громадянин міста Тернополя». Серед них:

  • МУЛЯР Руслан Станіславович – учасник АТО, полковник СБ України;
  • СТОЙКО Андрій Сергійович – військовослужбовець, учасник подій Революції Гідності;
  • ХАРА Олександр Іванович – учасник бойових дій в ДРА, полковник медичної служби,заслужений лікар України.

 

«Від імені Тернопільської громади висловлюю щиру подяку усім тим, хто допомагає та допомагав здійснити позитивні зміни у нашому місті, усім людям праці і діла. Завдяки їм нашому місту вдалося зробити прорив в економічній та інфраструктурній сфері, стати містом, куди йдуть іноземні інвестиції. Це визнають українські та міжнародні рейтингові агенції, - відзначає Сергій Надал. – На превеликий жаль, список почесних громадян і цього року поповнився іменами загиблих тернополян у зоні бойових дій, які ціною власного життя захищали українську землю від окупантів. Я також дякую усім, хто дбає про Тернопіль та Україну у своїх щоденних діях та помислах. Разом ми є Громада. Разом ми діємо на благо нашого міста».

Окрім того, на День міста ще десять тернополян отримали почесні відзнаки міського голови, подяки міського голови, а також відзнаки Тернопільської міської ради за вагомий внесок в розвиток науки, економіки, культури і мистецтва, та активну благодійну та громадську діяльність.