Громадське обговорення щодо присвоєння Тернопільській школі №20 імені Руслана Муляра

Оприлюднення інформаційного повідомлення про проведення громадського обговорення

Закон України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» (№4865 – VI выд 24.05.2012) передбачено процедуру присвоэння юридичним особам та об’єктам права власності імен фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій. Згідно ст. 6 вказаного Закону необхідно подати узагальнені зауваження і пропозиції, що надійшли під час громадського обговорення. Постановою Кабінету Міністрів України №989 від 24 жовтня 2012 року «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» затверджено порядок проведення громадського обговорення. У зв’язку з цим, подаємо відповідну інформацію на сайті.

 Найменування юридичної особи, якій пропонуюється присвоїти ім’я фізичної особи, ювілейної чи святкової дати, назви або дати історичної події:

Комунальна установа - Тернопільська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів №20 Тернопільської міської ради Тернопільської області.

Ім’я фізичної особи, ювілейної чи святкової дати, назви або дати історичної події, що пропонується присвоїти юридичній особі: Руслан Муляр.

Обгрунтування пропозиції:.

Полковник СБУ Муляр Руслан Станіславович народився 24 січня 1975 року у місті Тернополі в сім’ї службовців.

Середню освіту здобув у загальноосвітній школі №20 м. Тернополя, вищу - в Тернопільській академії народного господарства, яку закінчив у 1997 році за спеціальністю «Облік і аудит».

У цьому ж році був призваний до лав Збройних Сил України, військову службу проходив у навчальному центрі в/ч 9932 (м. Івано-Франківськ), в/ч 9960 (м. Хмельницький) та в/ч 1478 (м. Кременчук, Полтавська область).

Демобілізувавшись у 1998 році, розпочав трудову діяльність у колективному сільськогосподарському підприємстві «Медобори» (с. Великі Гаї Тернопільського району).

У вільний час Муляр Р.С. займався легкою атлетикою, виконав норматив кандидата в майстри спорту. Неодноразовий переможець та призер всесоюзних та міжнародних змагань, у 1992 році був членом збірної України з легкої атлетики.

Улюблений вид спорту – футбол, яким займався з юнацьких літ до останнього часу. У складі збірних команд Тернопільщини здобував численні перемоги в спортивних змаганнях, в тому числі в чемпіонатах України серед учасників АТО.

Військову службу в органах СБУ розпочав у 2001 році, продовжив у підрозділі Центру спеціальних операцій боротьби з тероризмом, захисту учасників кримінального судочинства та працівників правоохоронних органів у 2003 році.

За сумлінну та бездоганну службу в органах державної безпеки полковник Муляр Руслан Станіславович неодноразово нагороджувався керівництвом Служби безпеки України, Управління СБ України в Тернопільській області.

Одружився 6 серпня 1994 року, разом з дружиною Ольгою Богданівною 1972 р.н., виховували трьох дітей: дочку Наталію 1995 р.н., синів Олександра та Станіслава 2007 р.н.

З 2014 року полковник Муляр Руслан Станіславович неодноразово відряджався в район проведення Антитерористичної операції та Операції об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей, де проявляв зразкове виконання військової присяги.

Загинув 26 травня 2018 року при виконанні військового обов’язку поблизу с. Кримське Новоайдарівського району Луганської області.

 

Суб’єкти, що внесли пропозицію щодо присвоєння юридичній особі імені фізичної особи, ювілейної чи святкової дати, назви або дати історичної події:

Управління Служби Безпеки України в Тернопільській області, педагогічний колектив, адміністрація школи, учні школи, батьківська громадськість (рішення загальношкільної конференції, протокол від 11 червня 2018 року № 1).

Строк, місце, час проведення заходів з громадського обговорення, акредитації представників засобів масової інформації, реєстрації учасників:

Форма громадського обговорення: круглий стіл

Дата громадського обговорення: 06.11.2018 року о 18.00 год.

Місце проведення: актовий зал Тернопільської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №20 Тернопільської міської ради Тернопільської області, за адресою: м. Тернопіль, вул. Братів Бойчуків, 4.

Поштова адреса та адреса електронної пошти, номер телефону, строк і форма для подання пропозицій (зауважень):

Усі пропозиції та зауваження подаються в письмовій або усній формі Тернопільській загальноосвітній школі І –ІІІ ступенів № 20 протягом 30 днів з дати опублікування відповідного інформаційного повідомлення за адресою: м. Тернопіль, вул. Братів Бойчуків, 4; тел. 26-80-34, 26-86-40, 26-59-35 , або ж надсилаються електронною поштою на адресу school-20@ukr.net із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає. 

Місцезнаходження та адресу електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення: м. Тернопіль, вул. Братів Бойчуків,4; тел. 26-80-34, 26-59-35, електронна адреса school-20@ukr.net.

Прізвище та ім’я особи, визначеної відповідальною за проведення громадського обговорення:

Махінка Андрій Іванович (067-2666137)

Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення:

Після отримання висловлених пропозицій та проведеного аналізу відбудеться оприлюднення результатів громадського обговорення на сайті Тернопільської міської ради rada.te.ua

Обговорення проводиться упродовж двох місяців у засобах масової інформації та на сайті.

 

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у обговоренні питання щодо присвоєння Тернопільській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів №20 Тернопільської міської ради Тернопільської області імені Руслана Муляра.