Вітання міського голови Тернополя Сергія Надала з Днем будівельника

Шановні працівники будівельної галузі!

Щороку у другу неділю серпня ми відзначаємо ваше професійне свято – День будівельника. Ваша професія здавна шанувалася в народі, адже вона дарує людям радість домашнього затишку та комфорту, а містам - можливість ставити кращими, ошатнішими, сучаснішими.

Будівельна галузь на сьогодні є одним з найважливіших секторів місцевої економіки, який дає робочі місця та наповнює міський бюджет, робить можливим проведення ремонтних робіт, яких Тернопіль не знав останніх десятки років.

День будівельника – свято усіх, хто пов’язаний з будівництвом, хто робить наші вулиці, проспекти, населені пункти оновленими, прикрашеними архітектурно витонченими спорудами, житловими будинками, сучасними подвір’ями.

Прийміть у цей день найщиріші вітання! Ми дякуємо вам за вклад у розбудову Тернополя, за ваш професіоналізм, самовідданість, досвід та уміння.  Бажаємо вам і вашим близьким здоров’я, достатку та миру.

 

З повагою

міський голова Тернополя                                                                                     Сергій Надал