Понад 500 тернопільських дітей відвідали цьогорічні «Веселі канікули з Богом» при Архикатедральному Соборі

Міський голова Тернополя Сергій Надал вручив солодкі подарунки дітям, котрі близько двох тижнів були учасниками традиційного християнського літнього табору «Веселі канікули з Богом» при Архикатедральному Cоборі Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці. Загалом у таборі взяли участь 530 дітей віком від 8 до 16 років з усіх парафій обласного центру.

«Незабаром розпочнеться новий навчальний рік, проте, я впевнений, що цьогорічні літні канікули стали особливими для цих дітей і вони згадуватимуть їх лише з приємністю. Як і кожного року, ця акція зібрала численну кількість молоді різного віку, а це говорить про те, що тернопільські діти люблять не лише активно проводити вільний час, а і охоче навчаються християнським цінностям та залюбки спілкуються на духовні теми», - відзначає Сергій Надал.

Настоятель Архикатедрального Собору о. Орест Павліський у свою чергу, висловив подяку Сергію Надалу за сприяння та допомогу в організації акції та відзначив, що усі діти охоче відвідували табір, багато відпочивали, добре молилися і з радістю та нетерпінням очікують на наступне літо, аби знову провести «Веселі канікули з Богом».

Нагадаємо, з 30 липня до 11 серпня центральна частина Тернополя перетворилася на локації християнського табору, протягом якогосемінаристи та молодь, які навчалися у Школі християнського аніматора, організовували для дітей ранкові банси, спільні молитви, сценки, пісні і традиційні катехитичні зустрічі з священнослужителями храму, різноманітні тренінги, майстер-класи, екскурсії, катання на катері, перегляди фільмів та ще багато цікавого.