У Тернопільському ліцеї №21- спеціалізованій мистецькій школі імені Ігоря Герети тривають ремонти

Уже з 1 вересня у Тернопільському ліцеї №21-спеціалізованій мистецькій школі імені Ігоря Герети міської ради навчатимуться учні, які здобуватимуть повну загальну середню освіту, а також учні, які, одночасно із базовими предметами, поглиблено вивчатимуть предмети музичного та художнього циклів.

Наразі у навчальному закладі тривають активні роботи з капітального ремонту приміщення та прилеглої території. Стан виконання цих робіт сьогодні, 25 липня, особисто оглянув міський голова Сергій Надал.

«Після отримання ЗОШ №21 нового статусу, очікується, що уже з вересня цього року близько 11 класів (а це орієнтовно 350 дітей) з реорганізованої експериментальної школи мистецтв імені Ігоря Герети навчатимуться в оновленому приміщенні за адресою просп. Злуки, 51, - зазначає очільник Тернополя. – І для того, щоб забезпечити учням якісне навчання, протягом усього літнього періоду тут ведуться активні ремонтні роботи за кошти, виділені з міського бюджету. Зокрема, триває ремонт у шкільній їдальні, облаштовуються додаткові приміщення для спеціалізованих класів, де проходитиме навчання мистецького спрямування, а також ремонт системи теплопостачання. Роботи будуть завершені до початку осені і вже 1 вересня учні зможуть повноцінно приступати до навчання у школі-ліцеї».

Сергій Надал додав, що з бюджету міста також виділені додаткові кошти на капітальний ремонт прилеглої території та під’їзних шляхів. Окрім того, передбачається виділити додаткові кошти після прийняття рішення на черговій сесії міської ради. Також очікується на надходження коштів на ремонтні роботи від Тернопільської обласної ради та обласної державної адміністрації

Нагадаємо, що 20 квітня на черговій сесії міської ради прийнято рішення про реорганізацію Тернопільської обласної експериментальної школи мистецтв імені Ігоря Герети шляхом об’єднання з ЗОШ №21. У результаті реорганізації було створено єдиний заклад – Тернопільський ліцей №21 – спеціалізована мистецька школа імені Ігоря Герети Тернопільської міської ради.