Шановні відвідувачі та організатори події року - музичного фестивалю Файне Місто!

Щиро вітаю всіх у Тернополі на музичному фестивалі Файне місто! Адже цей фестиваль, як і назва «Файне місто», став справжнім символом Тернополя, гордістю розвитку сучасної молодіжної культури та музичною подією року №1 в Україні.

Фестиваль Файне Місто у останні роки став ще й територією єднання України. Адже на цей захід щороку приїжджають тисячі фестивальників з різних регіонів нашої країни та з-за кордону. Ця подія популяризує активний відпочинок та розвиток фестивального руху, об’єднує молодь, дарує їм нові знайомства та враження від музичних гуртів та атмосфери, яка панує у Файному місті.

Цього року Файне Місто - не лише фестиваль, а повноцінне Місто Вільних людей з власною архітектурою, громадянами, законами та навіть органами місцевого врядування. Хочу відзначити соціальний порив організаторів популяризувати екологічні ініціативи та питання доступу на територію людей з обмеженими фізичними можливостями. Це великий крок вперед подарувати можливість відчути дух фестивальної свободи тим, хто сьогодні більшість своїх днів проводять поблизу своїх домівок – для людей з інвалідністю.  Ця ініціатива похвальна і варта наслідування у щоденному житті.

Від імені Тернопільської міської ради щиро дякую організаторам та усім партнерам, які підтримують розвиток фестивального руху у Тернополі.

Шановні вільні люди! Бажаю вам отримати позитивні враження від музичного фестивалю Файне Місто та зарядитися духом фестивальної атмосфери свободи на увесь рік!

 

З повагою

міський голова Тернополя                                                                            Сергій Надал