Сергій Надал привітав представників Національної поліції з професійним святом

На Театральному майдані відбулися урочистості з нагоди Дня Національної поліції України. Адже майже три роки тому - 4 липня 2015 року у Києві, на Софійській площі, відбулася перша присяга нової поліції на вірність народу України. Тепер же поліція працює у 33-ох містах країни, у тому числі і у Тернополі.

 Зі святом тернопільських полісменів привітав очільник Тернополя Сергій Надал, а кращим поліцейським вручив відзнаки, грамоти та цінні подарунки.

«Сьогодні найвищою оцінкою діяльності поліції стала довіра громадян. Український народ довіряє вам, покладає на вас значні надії, - зазначив міський голова. - І ви щодня виправдовуєте цю довіру. Не лише захищаєте життя, здоров’я, права і свободи громадян України, протидієте злочинності, боретеся із правопорушеннями, забезпечуєте громадську безпеку та порядок, а й найголовніше - вселяєте в людей віру в неминучість і незворотність реформ, у силу Української держави, здатної себе захистити».

Очільник Тернополя побажав усім бути гідними високого звання українського поліцейського та побажав міцного здоров’я, професійного зросту та Божого благословення.