На Збаразькому кільці демонтовано шість тимчасових споруд

3 липня на проспекті Степана Бандери (біля зупинки громадського користування «Збаразьке кільце») постійно діючою робочою групою з організації проведення демонтажів тимчасових споруд, які влаштовані на земельних ділянках без документів, що посвідчують право користування землею, управління муніципальної поліції проведено демонтаж шести тимчасових споруд.

Демонтаж проведено на виконання рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради «Про усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування» № 437 від 30.05.2018 року.

Один із демонтованих об’єктів, зокрема автопричіп «Тернопільські солодощі», знаходиться на території КП «Тернопільелектротранс», за адресою вулиця Тролейбусна, 7. Для повернення демонтованого об’єкту власнику необхідно звернутись в КП «Міськшляхрембуд» (вул. А. Манастирського, 8), та КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» (вул. Івана Франка,16), з питання відшкодування коштів, затрачених на проведення робіт з демонтажу, перевезення та зберігання. При собі власнику мати документи, що посвідчують право власності на демонтований об’єкт.