Сергій Надал привітав студентів та викладачів ТДМУ з Днем медичного працівника

Під час урочистостей, що відбулися в актовій залі Тернопільського державного медичного університету імені І. Горбачевського з нагоди Дня медичного працівника, міський голова Сергій Надал привітав студентів та професорсько-викладацький склад навчального закладу і вручив подяки і цінні подарунки.

«За покликом серця ви обрали найгуманнішу у світі професію. Cаме медики своєю невтомною працею повсякчас демонструють нам приклади професіоналізму, витримки і самовідданості. Як говорив Гіппократ: «Медицина - це воістину найблагородніше зі всіх мистецтв», - наголосив Сергій Надал. - Ваші професійні вміння і людські якості дають нам віру і надію. А завдяки героїзму та зусиллям військових медиків, вдалося врятувати життя і здоров’я тисячам українських солдат. Цей подвиг ніколи не буде забутий. Тому сьогодні дякую усім представникам медичного фаху за  самовідданість і вірність обов'язку, а також за Ваше мистецтво – рятувати життя та здоров’я людей».

Очільник Тернополя побажав усім присутнім міцного здоров’я миру, злагоди, радості та нових звершень у нелегкій роботі на благо України.