Сергій Надал оглянув стан виконання ремонтних робіт двору на бульварі Д. Галицького, 12

Під час традиційного ранкового об’їзду міста очільник Тернополя Сергій Надал проінспектував якість та стан виконання ремонтних робіт прибудинкової території за адресою бульвар Данила Галицького, 12.

«У цьому дворі триває капітальний ремонт проїжджої частини, облаштовано пішохідні доріжки, які з’єднують прибудинкову територію будинку №12 з бульваром, а також облаштовано додаткові місця для паркування транспортних засобів, - розповідає Сергій Надал. - Наразі підрядники проводять ремонтні роботи відмостки будинку та встановлюють контейнерний майданчик для збору сміття  біля в'їзду до прибудинкової території».

До слова, станом на сьогоднішній день, роботи з капітального ремонту міжквартальних проїздів та прибудинкових територій у Тернополі проводяться також на об’єктах: проїзд вул.С.Будного,26 – вул. С. Будного,30, міжквартальний проїзд вул. Карпенка,30, міжквартальний проїзд вул. Бр. Бойчуків – вул. Бр. Бойчуків,17, міжквартальний проїзд вул. 15 Квітня,23 – вул. 15 Квітня,25, двір на вул. Транспортна,9, двір на вул. Симоненка,3, двір на вул. Кн. Острозького,28, двір на вул. П. Орлика,1, двір на вул. П. Орлика,2.