Програма Транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна запрошує тернополян на святкування свого 15-річчя

16 червня в Українському домі «Перемога» відбудуться святкові заходи з нагоди відзначення 15-річчя Програми Транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна. В рамках святкування тернополяни зможуть більше дізнатися про польсько-білорусько-українське транскордонне співробітництво, а також познайомитися з культурою прикордоння.

У програмі заходів заплановані презентація можливостей Програми та  майстер-класи з   медіа-арту для підлітків, зокрема з онлайн-анімації, мультиплікації, запису аудіоказок, дизайну та оформлення книг, основ фотографії і відеозйомки. Початок о 15.00 год. А о 18.00 розпочнеться святковий концерт за участю тернопільських та львівських музичних гуртів.

Більше інформації на сайті програми www.pbu2020.eu

Запис на майстер-класи за тел. 096-467-03-52

Довідка. Програма транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна протягом 15 років підтримує процеси розвитку на прикордонних територіях Польщі, Білорусі та України шляхом фінансування різноманітних проектів. Програма Польща-Білорусь-Україна фінансується ЄС в рамках Європейського Інструменту Сусідства (ЄІС) і є найбільшою з програм ЄІС ТКС на сухопутних кордонах ЄС. Усі проекти, що фінансуються в рамках Програми є некомерційними. 165 млн. євро буде виділено у Програмному періоді 2014-2020 на проекти, спрямовані на захист і промоцію культурної та природної спадщини, покращення транспортної інфраструктури регіонів, вдосконалення роботи пунктів перетину кордону, а також розвиток охорони здоров'я та безпеки.