Вітання міського голови Сергія Надала зі Святом останнього дзвоника

Дорогі школярі, випускники! Шановні вчителі та батьки!

З теплом сонячних травневих днів нерозривно пов’язане чудове шкільне Свято останнього дзвоника. Прийшла пора дітям, вчителям, батькам добре відпочити, набратися духовних і фізичних сил після наполегливої спільної праці на нелегкому шляху в Країні Знань.

Нехай для всіх вас літній відпочинок буде радісним, безтурботним та цікавим, сповненим яскравих вражень та мандрівок.

Шановні вже колишні першокласники! Сьогодні Ваші серця переповнюють хвилюючі почуття, адже Ви «взяли» першу сходинку на шляху пізнання. Це початок Вашого вже майже дорослого життя. Так що продовжуйте гідно ним крокувати, вчитися, бути гідними синами та доньками Ваших батьків та України.

Шановні випускники! Для Вас Останній шкільний дзвоник – це початок дороги у нове, доросле та самостійне життя. Попереду – нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому Вам щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. Нехай Бог Благословить Вас на цьому шляху. Адже саме Ваше покоління продовжить розбудовувати нову Україну, за яку поклали життя наші Герої. Ви - наше майбутнє, яке буде представляти Україну у Європейському Союзі. Ви - еліта української нації!

Сьогодні окрему хочу подякувати вчителям, педагогам. Подякувати за Вашу самовіддану працю, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, які ви віддавали своїм вихованцям. Бажаю Вам нових успіхів, життєвих сил і натхнення на освітянській ниві.

Тож щиро вітаю всіх із святом останнього дзвоника, з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові думки і почуття! Нехай Останній дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою в завтрашній день, надією життєвих гараздів і успіхів.

 

З повагою -

Міський голова Тернополя                                                                                       Сергій Надал