На картинговій трасі у Тернополі відбулися перегони Всеукраїнського масштабу

18-20 травня на картинговій трасі у Тернополі пройшли Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді з картингу під егідою Українського державного центру позашкільної освіти МОН України. 

Понад 80 спортсменів, віком від 8-ми до 18-ти років, під час четвертого фінального етапу всеукраїнських змагань демонстрували свої вміння у дисциплінах: «Швидкісне маневрування», «Шосейно-кільцеві перегони» та «Абсолютний залік».

Очільник Тернополя Сергій Надал привітав учасників змагань та побажав школярам упевненості, швидкості на дистанціях та високих результатів.

«Дуже приємно, що захід такого масштабу проходить саме у Тернополі, адже не так давно, завдяки співпраці влади та соціально-відповідального бізнесу, нам вдалося відновити найбільшу у Західній Україні картингову трасу, а за кошти міського бюджету, виділені в рамках проекту «Громадський бюджет», закупити п’ять картів, - зазначає міський голова. - Проведення перегонів такого масштабу сприятиме відродженню та популяризації картингу в Тернополі та Україні, визначення кращих спортсменів та підготовці спортивного резерву для збірних команд України з даного виду спорту».