Вітальне слово міського голови Сергія Надала з нагоди повернення 44-ої артилерійської бригади

Вітаю наших Героїв-артилеристів у рідному Тернополі. Пишаюся тим, що одна з найвідоміших артилеристських бригад України – славна 44 бригада дислокується у Тернополі і асоціюється саме з Тернополем. І наші тернопільські Герої гідно виконують свій професійний військовий обов’язок у зоні АТО.

Тернопільські артилеристи вже увійшли в історію українсько-російської війни. Приймали участь у визволенні міст Слов’янськ та Попасної, боях за Горлівку, Дебальцеве та Вуглегірськ. 66 бійців представлені до державних нагород, 10 з них – посмертно.

«Вогонь запеклих не пече», – написано на шевронах артилеристів. Це гасло мужності та героїзму. Завдяки Вам, Вашому вогню, Вашій запеклості вистояла Україна.

І так буде надалі.

Хочу Вас запевнити, що мерія Тернополя й надалі буде опікуватись військовою частиною, допомагати військовим систематично і забезпечувати всім необхідним. Адже поки артилеристи стоять на сторожі, мирні українці можуть спати спокійно.

Слава та Царство Небесне Героям, які віддали своє життя за своє місто та свою країну. Слава і пошана бійцям-Героям та ветеранам!

Нехай Господь береже Вас на полі бою! Здоров’я, щастя і Божої благодаті Вам і Вашим родинам! Тернопіль дочекався Вас з передової. Дочекався Вас усіх!

Слава Україні! Слава українській артилерії! Слава українським Героям!

 

З повагою,

міський голова Тернополя                                                                                Сергій Надал