Співчуття з приводу передчасної смерті Миколи Николина

Освітяни Тернополя в глибокій жалобі з приводу передчасної смерті Миколи Миколайовича Николина (03.04.1963-29.04.2018), педагога-новатора, кандидата педагогічних наук, керівника Лабораторії обдарованої дитини Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу.

Серце Миколи Миколайовича перестало битися  на 56 році життя.  Воно було віддане Україні, тернополянам, колегам-педагогам і численним учням. Його досвід, порядність і приклади мудрих вчинків стануть у нагоді не одному поколінню молодих науковців, дослідників та вчителів.

Життєвий шлях М.М.Николина – це зразок людської гідності, добропорядності, чесності та доброти. Його смерть є непоправною втратою для усього колективу та його родини.

Колектив Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу сумує та висловлює глибоке співчуття його родині, рідним та близьким.

Микола Миколайович Николин  назавжди залишиться в наших серцях! Вічна йому пам'ять!

Нехай Господь Бог упокоїть його душу у Своїх Небесних Оселях, там, де спочивають праведні.

 

Начальник управління освіти  і науки Тернопільської міської ради Ольга Похиляк

Колектив управління освіти  і науки Тернопільської міської ради

Директор Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу Галина Литвинюк

Колектив Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу, усі освітяни міста Тернополя