Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Проект регуляторного акту - рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради «Про встановлення тарифів на платні медичні послуги» щодо встановлення тарифів на платні медичні послуги медичним комунальним некомерційним підприємствам.

Розробник даного проекту – відділ охорони здоров»я та медичного забезпечення Тернопільської міської ради.

Мета проекту - встановлення тарифів на платні медичні послуги для комунальних некомерційних підприємств у встановлення тарифів в економічно обґрунтованому розмірі на ринку реалізації медичних послуг, забезпечення доступності послуг для всіх верств населення незалежно від рівня їх грошових доходів, забезпечення стабільного функціонування медичних комунальних підприємств міста по ефективному безперебійному наданню послуг населенню, сприяння збільшенню надходжень до спеціального фонду бюджету, що в свою чергу будуть направлятися на заходи, пов'язані з виконанням основних функцій комунальних підпpиємств, які частково забезпечені асигнуваннями із загального фонду бюджету

Термін прийняття зауважень та пропозицій до проекту даного рішення становить один місяць з дня оприлюднення, які надавати відділу охорони здоров»я та медичного забезпечення Тернопільської міської ради за адресою: м. Тернопіль, бульв. Шевченка, 1, електронна адреса – voz_ta_mz@ukr.net , контактний телефон 52-56-96.

Проект регуляторного акту буде оприлюднений шляхом його розміщення на офіційному сайті Тернопільської міської ради в розділі «Нормативні документи», підрозділ «Регуляторна політика», а також – шляхом опублікування в газеті «Вільне життя плюс».