Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Відповідно до ст.9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляємо про оприлюднення проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу проекту рішення сесії Тернопільської міської ради «Про затвердження Положення про порядок відчуження основних засобів, що є комунальною власністю територіальної громади міста Тернополя».

Розробник – управління обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради.

Проект регуляторного акту передбачає розроблення процедури відчуження майна (крім будівель, споруд та приміщень у них), що належить до комунальної власності територіальної громади міста Тернополя у прозорий та прогресивний спосіб шляхом використання електронних торгових систем.

Проект рішення міської ради «Про затвердження Положення про порядок відчуження основних засобів, що є комунальною власністю територіальної громади міста Тернополя» та аналіз його регуляторного впливу буде опубліковано в газеті «Вільне життя» та розміщено на офіційному сайті Тернопільської міської ради http://rada.te.ua в розділі «Регуляторна політика».

Пропозиції та зауваження щодо проекту регуляторного акту приймаються протягом одного місяця з моменту опублікування проекту даного рішення та аналізу його регуляторного впливу.

На поштову адресу: 46001, м. Тернопіль, бульв. Т.Шевченка,21, управління обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради, тел.(0352)43 – 09 28; 52 - 47 – 74,

На електронну адресу: e-mail: ukmmtr@meta.ua