Вітання міського голови Сергія Надала Управлінню патрульної поліції у місті Тернополі

Шановні поліцейські, панове офіцери, тернополяни!

Сьогодні Патрульна поліція Тернополя приймає вітання з нагоди своєї другої річниці. Рівно два роки тому сотні полісменів склали присягу перед громадою служити і захищати. Саме цей день став відліком Нової поліції, створеної на противагу старій дискредитованій правоохоронній системі. І патрульна поліція на 100 % виконала свою функцію.

Цілодобово патрулюючи вулиці міста, підтримуючи порядок і допомагаючи людям, вам вдалося довести дієвість та ефективність патрульної служби. Завдяки вашій уважності, відповідальному ставленню до покладених обов’язків, були попереджені десятки злочинів, врятовані людські життя.

І найголовніше, що ви гідно склали основний іспит – отримали довіру громади. Це доводять і соціологічні дослідження, і опитування пересічних тернополян, адже на ділі всі переконалися, що у нашому місті діє сервісна патрульна служба поліції, яка працює для громади.

Дякую за вашу працю: нелегку, самовіддану, небезпечну та відважну. Нехай здійсниться усе заплановане, а робота, обрана за покликом душі, приносить задоволення та якомога менше сумних моментів і переживань. Бажаю родинного благополуччя, наснаги та незмінного прагнення робити Тернопіль одним із найбезпечніших міст України.

 

Міський голова Тернополя                                                                             Сергій Надал