КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» має власний сайт

Комунальне підприємство міської ради «Тернопільміськтеплокомуненерго» відтепер має власний веб-сайт для зручності споживачів послуг з централізованого опалення та постачання гарячої води.

На сайті www.teplo.te.ua розміщена інформація про підприємство, тарифи та ціни на комунальні послуги, електронна пошта для звернень громадян та багато іншого.

Для тернополян також є можливість зареєструватись в Особистому кабінет, що надає можливість подавати показники лічильника онлайн, сплатити за спожиті послуги та переглядати стан розрахунків за теплопостачання.

Для проведення реєстрації необхідно ввести свій особовий рахунок, прізвище (або ідентифікатор, який є на квитанціях), створити логін та пароль до Особистого кабінету. Важливо не втрачати свої реєстраційні дані для входу в Особистий кабінет.

Нагадаємо, «Особистий кабінет» також існує для тернопільських споживачів газу на сайті www.gazpostach.te.ua , де можна здійснити подачу показів лічильників та ознайомитися із станом оплати за спожитий природний газ.