Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Психологічної реабілітації для учасників АТО та членів їх сімей

Тернопільський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з метою здійснення заходів психологічної реабілітації для учасників АТО та членів їх сімей, які проживають у м. Тернополі, пропонує наступні послуги:

  1. Надання екстреної психологічної допомоги по «Телефону Довіри» за номером 43 31 00 ( з 9.00 до 16.00 год. крім суботи та неділі).
  2. Проведення безкоштовних психологічних консультувань для учасників АТО та членів їх сімей психологами Тернопільського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: м. Тернопіль, вул. Медова, 3; запис за тел. 23-55-92.
  3. Надання інформаційних послуг за письмовим зверненням учасників АТО та членів їх сімей на електронну адресу Тернопільського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді tmcsssdm@ukr.net
  4. Здійснення соціального супроводу та соціального обслуговування з метою надання комплексу соціальних послуг (інформаційних, психологічних, соціально-медичних, соціально-педагогічних, соціально-економічних, юридичних) для учасників АТО та членів їх сімей за їх згодою.
  5. Організація та проведення для членів громадських організацій учасників АТО інформаційно - роз’яснювальних зустрічей із представниками та фахівцями різних галузей органів виконавчої влади та служб щодо отримання різних видів допомоги.