Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Учасники АТО можуть пройти безкоштовне санаторно-курортне лікування

Державною службою України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції закуплено путівки на санаторно-курортне лікування учасників АТО. Наразі в наявності є шість путівок.

Зокрема, можливо отримати по одній путівці у Менський санаторій «Остреч» Чернігівська обл. (кістково-м’язова система), у санаторій «Новомосковський» Дніпропетровська обл. (нервова система) та у санаторій «Карпати» (органи кровообігу). Також дві путівки у санаторій «Березівські мінеральні води» Харківська обл. (нервова система) та одну у ТОВ «Санаторій «Феофанія»» м. Київ (органи травлення).

Інваліди війни, учасники бойових дій, які приймали безпосередню участь в антитерористичній операції та зареєстровані в м. Тернополі, для забезпечення путівками можуть звернутися в управління соціальної політики Тернопільської міської ради (м. Тернопіль, вул. Лисенка, 8, каб. № 23, телефон – 22 04 37) та заповнити заяву.

До заяви необхідно додати такі документи: медичну довідку Форми – 070 (довідку для одержання путівки); паспорт; ідентифікаційний номер; копію посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни; довідку про участь в АТО.

Учасники АТО з числа військовослужбовців, ветеранів військової служби, ветеранів війни, які одержують пенсії по лінії Міноборони, МНС, МВС, СБУ забезпечуються путівками на санаторно-курортне лікування відповідними міністерствами та відомствами.