Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Повідомлення про проведення громадських слухань

У відповідності до ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» повідомляємо про початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів містобудівної документації «м. Тернопіль. Внесення змін до Генерального плану міста», яка розроблена Державним інститутом проектування міст «Діпромісто» (м. Київ).

Детальне ознайомлення із проектом містобудівної документації «м. Тернопіль. Внесення змін до Генерального плану міста», графічними матеріалами, у відповідному порядку, буде здійснюватись з 10 00 год. до 13 00 год., в робочі дні, в приміщенні управління містобудування, архітектури та кадастру міської ради за адресою вул. Коперніка, 1, 2-й поверх, каб. 205, тел. 40-41-45. З відповідною містобудівною документацією можна також ознайомитись на офіційному веб-сайті Тернопільської міської ради: http://rada.te.ua/ в розділі «Генеральний план м. Тернополя».

Обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, будівельних норм, стандартів і правил пропозиції (зауваження) громадськості приймаються протягом місячного терміну з дня оприлюднення даного повідомлення в засобах масової інформації у письмовій чи усній формі в управлінні містобудування, архітектури та кадастру по вул. Коперніка, 1 або надсилаються електронною поштою на адресу управління містобудування, архітектури та кадастру Тернопільської міської ради: е-mail: arhtern@ukr.net із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає.

 

Пояснююча записка miskrada_download