Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Повідомлення про проведення громадських слухань: «Детальний план території «Житлового району «Пронятин»

На підставі вимог чинного законодавства, а саме - Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», та відповідно до Програми оновлення містобудівної документації та створення містобудівного кадастру на 2012-2015 роки, з метою деталізації рішень Генерального плану м. Тернополя та уточнення окремих його положень, пов’язаних з розміщенням житла і інших об’єктів містобудування, Тернопільською міською радою був укладений договір №15-15 від 12.06.2015 року з ТК творчо-виробниче підприємство «Тернопільархпроект» на виконання проектно-вишукувальних робіт «Детальний план території «Житлового району «Пронятин».

У відповідності до ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» Тернопільська міська рада інформує про початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів містобудівної документації «Детальний план території «Житлового району «Пронятин», яка розроблена на замовлення Тернопільської міської ради ТК творчо-виробниче підприємство «Тернопільархпроект».

Детальне ознайомлення із проектом містобудівної документації «Детальний план території «Житлового району «Пронятин», графічними матеріалами, у відповідному порядку, буде здійснюватись з 10 00 год. до 1300 год., в робочі дні, в приміщенні управління містобудування, архітектури та кадастру міської ради за адресою вул. Коперніка, 1, 2-й поверх, каб. 205, тел. 40-41-45. З відповідною містобудівною документацією можна також ознайомитись на офіційному веб-сайті Тернопільської міської ради: www.rada.te.ua в розділі «Генеральний план м. Тернополя».

Відповідальні особи за організацію розгляду пропозицій до проекту містобудівної документації від управління містобудування, архітектури та кадастру: Солоніна Марія Ярославівна – начальник відділу містобудівного планування, Костишин Олександр Васильович – начальник сектору містобудівного кадастру.

Обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, будівельних норм, стандартів і правил пропозиції (зауваження) громадськості приймаються протягом місяця з 25.12.2015р. по 25.01.2016р. у письмовій формі в управлінні містобудування, архітектури та кадастру по вул. Коперника, 1 або надсилаються електронною поштою на адресу e-mail: arhtern@ukr.net із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає.

 

miskrada_download    

Пояснювальна записка