Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Повідомлення про проведення громадських слухань: «Детальний план території мікрорайону «Північний»

На підставі вимог чинного законодавства, а саме - Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та відповідно до Програми оновлення містобудівної документації та ведення містобудівного кадастру на 2016-2018 роки, з метою деталізації рішень Генерального плану міста Тернополя та уточнення окремих його положень, пов’язаних з розміщенням житла і інших об’єктів містобудування, Тернопільською міською радою був укладений договір №2-16 від 04.05.2016 року з ФОП архітектором Горою С.Б. на виконання проектно-вишукувальних робіт «Детальний план території мікрорайону «Північний».

У відповідності до ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» Тернопільська міська рада інформує про початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів в проекті містобудівної документації «Детальний план території мікрорайону «Північний». Одночасно, з метою впорядкування назв вулиць в даному мікрорайоні з врахуванням прийнятих міською радою рішень та пропозицій громадськості, надаються для обговорення узгоджені пропозиції назв усіх вулиць даного мікрорайону, які ухвалені на засіданні архітектурно-містобудівної ради.

Детальне ознайомлення із проектом містобудівної документації «Детальний план території мікрорайону «Північний», графічними матеріалами, у відповідному порядку, буде здійснюватись з 10 00 год. до 1300 год., в робочі дні, в приміщенні управління містобудування, архітектури та кадастру міської ради за адресою вул. Коперніка, 1, 2-й поверх, каб. 205, тел. 40-41-45. З відповідною містобудівною документацією та пропозиціями назв усіх вулиць даного мікрорайону можна також ознайомитись на офіційному веб-сайті Тернопільської міської ради: www.rada.te.ua в розділі «Генеральний план м. Тернополя».

Відповідальні особи за організацію розгляду пропозицій до проекту містобудівної документації від управління містобудування, архітектури та кадастру: Солоніна Марія Ярославівна – начальник відділу містобудівного планування, Костишин Олександр Васильович – начальник сектору містобудівного кадастру.

Обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, будівельних норм, стандартів і правил пропозиції (зауваження) громадськості приймаються протягом місяця з 03.10.2016р. по 03.11.2016р. у письмовій формі в управлінні містобудування, архітектури та кадастру по вул. Коперника, 1 або надсилаються електронною поштою на адресу e-mail: arhtern@ukr.netіз зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає.

 

miskrada_download   

Пояснювальна записка

Пропозиції назв вулиць в житловому мікрорайоні «Північний»