Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Інформація про громадські слухання щодо врахування громадських інтересів в проекті містобудівної документації

На підставі вимог Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», відповідно до заходів Програми оновлення містобудівної документації та ведення містобудівного кадастру на 2016-2018 роки та на виконання рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 21.12.2016р. №1108 «Про розроблення детального плану території, обмеженої вул. 15 Квітня, вул. Академіка Сахарова, вул. Академіка Корольова, Підволочиське шосе (мікрорайону №6)», з метою деталізації рішень Генерального плану міста Тернополя та уточнення окремих його положень, пов’язаних з розміщенням житла і інших об’єктів містобудування, ПП «Креатор-Буд» був укладений договір з ФОП архітектором Гордієм І.Р. на виконання проектно-вишукувальних робіт «Детальний план території, обмеженої вул. 15 Квітня, вул. Академіка Сахарова, вул. Академіка Корольова, Підволочиське шосе (мікрорайон №6) в м. Тернополі».

Згідно п.1 ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» громадським слуханням підлягають розроблені в установленому порядку проекти містобудівної документації на місцевому рівні: генеральні плани населених пунктів, плани зонування територій, детальні плани територій.

Детальне ознайомлення із проектом містобудівної документації «Детальний план території, обмеженої вул. 15 Квітня, вул. Академіка Сахарова, вул. Академіка Корольова, Підволочиське шосе (мікрорайон №6) в м. Тернополі», графічними матеріалами, у відповідному порядку, буде здійснюватись з 10 00 год. до 1300 год., в робочі дні, в приміщенні управління містобудування, архітектури та кадастру міської ради за адресою вул. Коперника, 1, 2-й поверх, каб. 205, тел. 40-41-45. Також, з проектом вказаної містобудівної документації можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Тернопільської міської ради www.rada.te.ua в розділі «Генеральний план м.Тернополя».

Обгрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, будівельних норм, стандартів і правил пропозиції (зауваження) громадськості приймаються протягом місячного терміну з 22.12.2017 року по 22.01.2018 року включно у письмовій формі в управлінні містобудування, архітектури та кадастру по вул. Коперника, 1 або надсилаються електронною поштою на адресу управління містобудування, архітектури та кадастру Тернопільської міської ради e-mail: arhtern@ukr.net із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає.

Відповідальні особи за організацію розгляду пропозицій до проекту містобудівної документації від управління містобудування, архітектури та кадастру: Солоніна Марія Ярославівна – начальник відділу містобудівного планування, Костишин Олександр Васильович – начальник сектору містобудівного кадастру».

 

miskrada_download    

Загальна пояснююча записка: «Детальний план території, обмеженої вул. 15 Квітня, вул. Академіка Сахарова, вул. Академіка Корольова, вул. Підволочиське шосе (мiкрорайону N6) в м. Тернополі»