Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Інформація для громадських слухань щодо врахування громадських інтересів в проекті містобудівної документації

На підставі вимог Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та відповідно до заходів Програми оновлення містобудівної документації та ведення містобудівного кадастру на 2016-2018 роки, з метою деталізації рішень Генерального плану міста Тернополя та уточнення окремих його положень, пов’язаних з розміщенням житла і інших об’єктів містобудування, Тернопільською міською радою був укладений договір №2-17 від 19.05.2017 року з ФОП архітектором Горою С.Б. на виконання проектно-вишукувальних робіт «Детальний план території житлового району «Південний» в м. Тернополі».

Згідно п.1 ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» громадським слуханням підлягають розроблені в установленому порядку проекти містобудівної документації на місцевому рівні: генеральні плани населених пунктів, плани зонування територій, детальні плани територій.

Детальне ознайомлення із проектом містобудівної документації «Детальний план території житлового району «Південний» в м. Тернополі», графічними матеріалами, у відповідному порядку, буде здійснюватись з 1000 год. до 1300 год., в робочі дні, в приміщенні управління містобудування, архітектури та кадастру міської ради за адресою вул. Коперника, 1, 2-й поверх, каб. 205, тел. 40-41-45. Також, з проектом зазначеної містобудівної документації можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Тернопільської міської ради www.rada.te.ua в розділі «Генеральний план м. Тернополя».

Обгрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, будівельних норм, стандартів і правил пропозиції (зауваження) громадськості приймаються протягом місячного терміну з 30.12.2017 року по 30.01.2018 року включно у письмовій формі в управлінні містобудування, архітектури та кадастру по вул. Коперника, 1 або надсилаються електронною поштою на адресу управління містобудування, архітектури та кадастру Тернопільської міської ради e-mail: arhtern@ukr.net із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає.

Відповідальні особи за організацію розгляду пропозицій до проекту містобудівної документації від управління містобудування, архітектури та кадастру: Солоніна Марія Ярославівна – начальник відділу містобудівного планування, Костишин Олександр Васильович – начальник сектору містобудівного кадастру.