Про надання неповнолітній дитині дозволу на укладання договору про поділ спадкового майна

 

При розгляді заяв та відповідних документів неповнолітньої дитини …, ….2003р.н., гр…., які зареєстровані за адресою: м. Тернопіль, вул…., кв…., встановлено, що …помер 19.05.2017р. Спадкоємцями майна … є неповнолітня донька …, ….2003р.н., повнолітні доньки …, …., дружина …. Заявники просять надати дозвіл на укладання договору про поділ спадкового майна.

Спадковим майном є:

- частина квартири за адресою: м. Тернопіль, вул…., кв….;

- 1/2 частина квартири за адресою: м. Тернопіль, вул…., кв….;

- 1/2 частина земельної ділянки, площею 0,10 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд, яка розташована в с.Петриків Тернопільського району Тернопільської області.

Керуючись ч.1. ст.19 Сімейного кодексу України, ст.1268, п.2 ст.ст.1274,1278 Цивільного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», захищаючи майнові інтереси неповнолітньої дитини …, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Надати неповнолітній дитині …, ….2003р.н., дозвіл на укладання договору про поділ спадкового майна.

2.Надати дозвіл на посвідчення нотаріусом договору про поділ спадкового майна між спадкоємцями померлого …:

- неповнолітньою донькою …, …..2003р.н.;

- повнолітньою донькою …;

- повнолітньою донькою ….;

- дружиною …,

відповідно до якого оформити за неповнолітньою донькою …, ….2003р.н., частину квартири за адресою: м. Тернопіль, вул…., кв…. та видати свідоцтво про право на спадщину за законом згідно договору про поділ спадкового майна.

3.Зобов’язати … договір про поділ спадкового майна пред’явити в службу у справах неповнолітніх та дітей.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бицюру Л.О.