Про надання неповнолітній дитині дозволів на укладання договорів купівлі-продажу, дарування частин квартир

 

При розгляді заяв та відповідних документів неповнолітньої дитини …, …..2004р.н., гр…., які зареєстровані за адресою: м. Тернопіль, пр…., кв…., гр…., який зареєстрований за адресою: м. Тернопіль, пр…., кв…., встановлено, що заявники бажають здійснити продаж квартири за адресою: м. Тернопіль, вул…., кв…..

Квартира за адресою: м. Тернопіль, вул…., кв…. належить на праві приватної спільної часткової власності …, … та неповнолітній дитині …, ….2004р.н., на підставі свідоцтва про право власності, виданого 18.11.2011року міським бюро технічної інвентаризації (м. Тернополя) згідно із розпорядженням органу приватизації №43753. Керуючись ч.3,4 ст.177 Сімейного кодексу України, ст.17 Закону України «Про охорону дитинства», ст.12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.67 постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Тернопільської міської ради від 03.08.2018р. та згоду батьків …, …, захищаючи житлові та майнові інтереси дитини …, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Надати неповнолітній дитині …, ….2004р.н., враховуючи згоду батьків …, …, дозвіл на укладання договору купівлі-продажу 1/3 частини квартири за адресою: м. Тернопіль, вул…., кв…..

2.Надати …. дозвіл на укладання договору дарування 1/6 частини квартири за адресою: м. Тернопіль, пр…., кв…. на ім’я неповнолітньої дитини …, ….2004р.н.

3.Зобов’язати …., … забезпечити дитину …. житлом на праві власності за адресою: м. Тернопіль, пр…., кв…..

Документ, який засвідчує набуття дитиною права власності на житло пред’явити в службу у справах неповнолітніх та дітей до 31.12.2018р.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бицюру Л.О.