Про внесення змін до детального плану території, обмеженої вул. 15 Квітня, вул. Академіка Сахарова, вул. Академіка Корольова, Підволочиське шосе (мікрорайону №6)

 

Розглянувши заяву гр. Конько Н.З. та звернення ПП «Креатор-Буд», враховуючи рішення міської ради від 16.03.2018р. №7/23/112 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,10 га за адресою вул. Ак.Сахарова гр. Конько Н.З.», керуючись ст. 8, 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст. 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,порядком розроблення містобудівної документації, затвердженим Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України №290 від 16.11.2011 р., виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Дозволити внесення змін до детального плану території, обмеженої вул. 15 Квітня, вул. Академіка Сахарова, вул. Академіка Корольова, Підволочиське шосе (мікрорайону №6) (далі – детальний план території), розробленого архітектурно-проектним бюро ФОП Гордія І.Р. та затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 30.05.2018р. №426 «Про затвердження містобудівної документації «Детальний план території, обмеженої вул. 15 Квітня, вул. Академіка Сахарова, вул. Академіка Корольова, вул. Підволочиське шосе (мікрорайону №6) в м. Тернополі».

2.Визначити:

2.1. Замовником внесення змін до детального плану території – виконавчий комітет міської ради за рахунок фінансових джерел, не заборонених законом.

2.2. Відповідальними за розроблення внесення змін до детального плану території - приватне підприємство «Креатор-Буд» та архітектурно-проектне бюро ФОП Гордія І.Р.

3.Приватному підприємству «Креатор-Буд» та архітектурно-проектному бюро ФОП Гордія І.Р.:

3.1. Скласти та подати на погодження в управління містобудування, архітектури та кадастру завдання для внесення змін до детального плану території.

3.2. Забезпечити розроблення внесення змін до детального плану території відповідно до вимог ДБН Б.1.1-14:2012 «Склад та зміст детального плану території».

3.3. Сприяти в організації проведення громадських слухань по внесенню змін до містобудівної документації відповідно до вимог ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

4.Управлінню містобудування, архітектури та кадастру:

4.1. Надати розробнику вихідні дані на розроблення внесення змін до детального плану території.

4.2. Після розроблення змін до детального плану території забезпечити у встановленому порядку проведення громадських слухань відповідно до Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.04.2011р. №555.

4.3. Подати виконавчому комітету міської ради на затвердження внесення змін до детального плану території, обмеженої вул. 15 Квітня, вул. Академіка Сахарова, вул. Академіка Корольова, Підволочиське шосе (мікрорайону №6).

5.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.О. Остапчук.