Про усунення порушень у сфері містобудування

 

На виконання п. 1 протокольного доручення наради при міському голові від 07.08.2018р. №48, розглянувши звернення управління муніципальної поліції від 06.08.2018р. №590/19.1, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про рекламу», рішенням Тернопільської міської ради від 21.09.2013 р. №6/37/6, рішенням виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 01.07.2015р. №541 «Про затвердження зразків зовнішніх рекламних засобів в м. Тернополі», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Постійно діючій робочій групі організувати та провести роботи з демонтажу вивісок в 10-ти денний термін з дня прийняття рішення, власники яких не встановлені, згідно з додатком (додається).

2.Постійно діючій робочій групі повідомити суб’єктів господарювання про можливість самостійного демонтажу вивісок в 10-денний термін з дня прийняття рішення.

3.Постійно діючій робочій групі організувати та провести роботи з демонтажу вивісок в 20-ти денний термін з дня прийняття рішення, згідно з додатком вказаним в п.1 даного рішення.

4.Тернопільському міському РЕМ забезпечити від’єднання вивісок від електропостачання (при потребі).

5.Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології:

5.1. Вжити всіх належних заходів по приведенню місць, на яких розташовувались вивіски до належного стану;

5.2. Забезпечити фінансування проведення робіт з демонтажу;

5.3. Проведення робіт з демонтажу та приймання на зберігання демонтованих вивісок оформити відповідними актами.

6.При виконанні робіт з демонтажу залучити працівників Тернопільського відділу поліції ГУНП у Тернопільській області.

7.Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації міської ради оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.

8.Визначити, що повернення демонтованих вивісок здійснюється за умови компенсації виконаних робіт по демонтажу, транспортуванню та зберіганню.

9.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.О.Остапчук, В.В.Стемковського.