Про усунення порушень у сфері благоустрою

 

Враховуючи звернення управління муніципальної поліції, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про благоустрій населених пунктів», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Постійно діючій робочій групі організувати та провести роботи з демонтажу елементу благоустрою, а саме: бетонного підвищення до зовнішньої стіни житлового будинку квартири №4 за адресою вул. Збаразька, 27 в 20-ти денний термін з дня прийняття рішення, власники яких не встановлені.

2.Постійно діючій робочій групі повідомити мешканця квартири №4 про можливість самостійного демонтажу бетонного підвищення за адресою вул. Збаразька, 27 в 10-денний термін з дня прийняття рішення.

3.Комунальним підприємствам електромереж зовнішнього освітлення «Тернопільміськсвітло», «Тернопільводоканал», «Тернопільелектротранс», ТМ ШРБП «Міськшляхрембуд», ТОВ «Авакс-Проф», ТОВ «КомЕнерго – Тернопіль» виділити на вимогу робочої групи спеціалізовану техніку та засоби для проведення робіт з демонтажу.

4.Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології:

4.1. Вжити всіх належних заходів з приведення місця, на якому розташовувалось бетонне підвищення, до належного стану;

4.2. Забезпечити фінансування проведення робіт з демонтажу.

5.Проведення робіт з демонтажу та приймання на зберігання демонтованого елементу оформити відповідними актами.

6.При виконанні робіт з демонтажу залучити працівників Тернопільського відділу поліції ГУНП у Тернопільській області.

7.Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації міської ради оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.

8.Визначити, що повернення демонтованих засобів здійснюється за умови компенсації виконаних робіт по демонтажу, транспортуванню та зберіганню.

9.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.В.Стемковського та управління муніципальної поліції Тернопільської міської ради.