Про надання дозволу на укладання договору купівлі-продажу частини квартири від імені малолітньої дитини

 

При розгляді заяв та відповідних документів гр..., гр…, які зареєстровані за адресою: м. Тернопіль, вул…., кв…., встановлено, що заявники бажають здійснити продаж квартири за адресою: м. Тернопіль, вул…., кв…..

Квартира за адресою: м. Тернопіль, вул…., кв…. належить на праві приватної спільної часткової власності …, … та малолітній дитині …., ….2011р.н., на підставі свідоцтва про право власності, виданого 07.10.2011року міським бюро технічної інвентаризації (м. Тернополя) згідно із розпорядженням органу приватизації №43537, свідоцтва про право на спадщину, посвідченого 30.01.2015р. Першою тернопільською державною нотаріальною конторою за реєстром №3-148.

Керуючись ч.2,4 ст.177 Сімейного кодексу України, ст.17 Закону України «Про охорону дитинства», ст.12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.67 постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Тернопільської міської ради від 03.08.2018р., захищаючи житлові та майнові інтереси дитини …., виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Надати …., …. дозвіл на укладання договору купівлі-продажу 1/4 частини квартири за адресою: м. Тернопіль, вул…., кв….. від імені малолітньої дитини …., ….2011р.н.

2.Зобов’язати …, … забезпечити дитину …житлом на праві власності за адресою: м. Тернопіль, вул….(позиція …, … черга), кв…..

Документ, який засвідчує набуття дитиною права власності на житло пред’явити в службу у справах неповнолітніх та дітей до 01.06.2019р.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бицюру Л.О.