Про організацію святкової торгівлі

 

З нагоди відзначення Дня Державного Прапора України, 27-ї річниці Незалежності України та Дня міста Тернополя, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення міської ради від 15.11.2011р. №6/5/11 «Про надання повноважень», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Погодити:

1.1. громадській організації «Гільдія рестораторів Тернопільщини» проведення гастрономічного фестивалю «Пікнік у Тернополі» та організацію святкової торгівлі 24 – 26 серпня 2018 року в парку ім. Т.Г.Шевченка;

1.2.комунальному підприємству «Туристично – інформаційний центр міста Тернополя» організацію торгівлі непродовольчими товарами 24 – 28 серпня 2018 року на майдані Волі.

2.Управлінню торгівлі, побуту та захисту прав споживачів організувати святкову торгівлю 28 серпня 2018 року в парку «Національного відродження».

3.Учасникам святкової торгівлі здійснювати торгівлю продовольчими та непродовольчими товарами згідно дозвільних документів, що є підставою для провадження суб’єктами господарювання господарської діяльності у сфері торгівлі.

4.Комунальному підприємству «Об’єднання парків культури та відпочинку м. Тернополя» забезпечити:

4.1. організацію належного санітарно-технічного утримання території проведення гастрономічного фестивалю «Пікнік у Тернополі», вивезення твердих побутових відходів та встановлення біо-туалетів;

4.2. розміщення об’єктів торгівлі на території парків.

5.Громадській організації «Гільдія рестораторів Тернопільщини»:

5.1. укласти з комунальним підприємством «Об’єднання парків культури та відпочинку м. Тернополя» договір щодо забезпечення та розрахунку за використану електроенергію об’єктами торгівлі;

5.2. забезпечити:

- дотримання правил протипожежної безпеки та санітарних правил;

- освітлення території організації святкової торгівлі в темну пору доби;

5.3. визначити місце розташування оргкомітету та контролювати маркування місць локації у зоні проведення фестивалю;

5.4. укласти угоду з Тернопільським відділом поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області щодо патрулювання місця проведення фестивалю.

6.Комунальному підприємству «Туристично – інформаційний центр міста Тернополя»:

6.1. укласти договори: на прибирання території проведення заходу з балансоутримувачем місця проведення торгівлі; на вивезення побутових відходів з суб’єктом підприємницької діяльності – перевізником ПВ; щодо постачання електроенергії з Тернопільським міським РЕМ; щодо встановлення біо-туалетів;

6.2.забезпечити дотримання правил протипожежної безпеки та санітарних правил;

6.3.визначити місце розташування оргкомітету та контролювати маркування місць локації у зоні проведення торгівлі;

6.4.укласти угоду щодо патрулювання місця проведення торгівлі з Тернопільським відділом поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області.

7.Управлінню культури і мистецтв забезпечити укладення договорів щодо дотримання Правил благоустрою м. Тернополя, організацію належного санітарно-технічного утримання території проведення святкової торгівлі та вивезення твердих побутових відходів, дотримання правил протипожежної безпеки та санітарних правил, встановлення біо-туалетів, забезпечення та розрахунку за використану електроенергію об’єктами торгівлі між учасниками святкової торгівлі в парку «Національного відродження» та комунальним підприємством «Об’єднання парків культури та відпочинку м. Тернополя».

8.Управлінню торгівлі, побуту та захисту прав споживачів забезпечити видачу перепусток на в’їзд на територію парків суб’єктам господарювання, які будуть здійснювати святкову торгівлю.

9.Тернопільському відділу поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області та управлінню муніципальної поліції в межах наданих повноважень забезпечити дотримання вимог чинного законодавства та рішень міської ради під час проведення святкової торгівлі.

10.Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.Є.Дідича, Л.О.Бицюру.