Про внесення змін в рішення виконавчого комітету

 

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про освіту», «Про міський електричний транспорт», «Про автомобільний транспорт», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті», Порядком надання пільгового проїзду студентам вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації та учнів професійно-технічних навчальних закладів у міському і приміському пасажирському транспорті та міжміському і залізничному транспорті територією України, Правилами надання населенню послуг з перевезень міським електротранспортом, Правилами користування трамваєм і тролейбусом у містах України, Правилами надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, рішенням Тернопільської міської ради від 19.08.2016 р. № 7/11/12 «Про Програму автоматизованої системи оплати проїзду та обліку пасажирів в наземному громадському транспорті в м. Тернополі» (із змінами), виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.п.4.1. рішення виконавчого комітету від 26.04.2017р. №306 викласти в новій редакції: «Учням перших класів закладів загальної середньої освіти м. Тернополя виготовлення Електронних квитків "Соціальна карта Тернополянина" на проїзд у міському пасажирському транспорті загального користування, у відповідності до вимог Бюджетного кодексу України та Закону України «Про захист персональних даних», місцем реєстрації, яких є м. Тернопіль, здійснювати на безоплатній основі.»».

2.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.Є.Дідича.