Про затвердження проектно-кошторисної документації

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 4 Порядку затвердження проектів будівництва і проведення їх експертиз, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 травня 2011 року № 560 «Про затвердження Порядку затвердження проектів будівництва і проведення їх експертизи та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України», та враховуючи позитивний висновок комплексної державної експертизи філії державного підприємства “Укрдержбудекспертиза” у Тернопільській області від 01.06.2018 року № 20-0240-18, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Затвердити робочий проект “Реконструкція існуючого приміщення під облаштування «Єдиного ситуативного центру» по вул. Є.Коновальця в м. Тернопіль” з такими показниками:

Загальна кошторисна вартість 1499,362 тис. гривень у тому числі: будівельні роботи 1178,867 тис. гривень інші витрати 320,495 тис. гривень

2.Управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна міської ради забезпечити виконання робіт відповідно до проектно-кошторисної документації.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.Є.Дідич.